Cum ne schimbăm?

Slide background

ABONATI-VA ACUM!

TACTICAL LAB

Oferta numai pentru abonati: Tactical Lab – prima revista digitala
dedicata exclusiv tacticii jocului de fotbal din lume, care va fi lansata de
Allenatore.net si va aparea trimestrial.

Pret promotional: 140 lei / an, dupa 10 martie abonamentul va fi 190 lei/an.
Aboneaza-te acum la Coaches Ahead!

TACTICAL LAB
Serviciul de Consiliere Coaches Ahead

CONSILIERE

COACHES

AHEAD

Asigurarea unei strategii eficiente creșterii la nivel individual
și colectiv, crearea modelului de pregătire și joc, stabilirea
unui proces instructiv-educativ de calitate și îndrumarea
antrenorilor sunt principalele aspecte pe care le putem
perfecționa împreună.

CONSILIERE
slideadvertising

N-AI CU CINE SĂ DAI UN MECI?

SPUNE-LE PRIETENILOR UNDE SĂ TE GĂSEASCĂ!

Te ajutăm să transmiți mesajul brandului tău către nișa potrivită.
Cu ajutorul planurilor noastre de advertising, poți fi sigur că potențialii clienți vor ști
cine ești și ce servicii sau produse oferi. Oferim spații de advertising personalizate,
împreună cu idei și soluții creative pentru brandul tău.

ADVERTISING

NU TREBUIE SĂ LUPTI SINGUR PENTRU AFACEREA TA

slidemagazin

MATERIALE NOI

NOUL MAGAZIN COACHES AHEAD

Magazinul nostru este deschis! Acum poți efectua plăți
prin transfer bancar, paypal și cu plata la livrare. Sărbătorim noua lansare cu
discounturi până la 50% pentru unele produse! Plus, conturile premium
sunt valabile la prețul de doar 14 RON pe lună! Intră în magazinul nostru
pentru mai multe detalii!

MAGAZIN

În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis e-mailuri sau au scris pe Facebook arătându-se interesați și oarecum frustrați de faptul că nu mai au posibilitatea de a accesa Coaches-Ahead.

„Bună ziua și mă scuzați de deranj. Sânt un fan al siteului dvs. pentru faptul că aici găsesc multe lucruri interesante din acest domeniu. Vă rog frumos, îmi puteți spune de ce s-a blocat accesul  la site? Cu rugămintea că îmi veți răspunde, vă doresc la cât mai multe lucruri frumoase postate pe acest site! Grigore Dan”

Tot ceea ce facem este pentru cei ca Dan, adică pentru toți cei care caută să-și lărgească orizonturile, să-și updateze cunoștințele, să facă față provocărilor din ce în ce mai frecvente care apar în meseria noastră.

Tot ceea ce construim, construim pentru cei care din martie 2012 au descoperit și au fost alături de siteul nostru. Am schimbat păreri, am dialogat, am învățat unii de la ceilalți.

Coaches Ahead a fost creat tocmai cu acest scop: să aducă informație, să educe, să comunice,  să acopere acest gol într-un segment de nișă relativ redus și selectiv, nișa celor care lucrează efectiv în fenomenul fotbalistic, indiferent la ce nivel.

Dar înainte de a-i răspunde prietenului nostru vreau să vă povestesc ceva.

În 2015 eram cursant al licenței PRO UEFA. Domnul Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal a reușit, prin intermediul lui Ionuț Lupescu, fostul internațional, actualmente director în departamentul tehnic al UEFA, să ne ofere un curs de câteva zile la Nyon. Am luat contact cu fotbalul adevărat, am învățat foarte multe lucruri, începând de la modul în care predai fotbalul, până la modul în care analizezi și pregătești echipa și jocul oficial.

Într-o zi, stând la o cafea în pauză (aveam nevoie, cursul a fost unul intensiv, de la 09,00 a.m la 09,00 p.m) vorbeam cu colegii despre Coaches-Ahead. Toți spuneau că este un lucru extrem de util și necesar în fotbalul nostru, dar pe mine nu mă interesa acest aspect pentru că știam acest lucru deja. Mă interesa în schimb, ce nu le place, ce ar trebui să fac pentru a-l ridica la alt standart, cum aș putea să-l fac mai performant. Unul spunea că e greu de găsit un anumit exercițiu sau o anumită temă pentru o categorie anume de vârstă, de exemplu 7-10 ani. Altul că ar trebui pozele și aspectul general al siteului să fie mai modern. Celălat că ar trebui să fie mai ușor să comanzi materiale, etc.

Toate ideile care s-au dezbătut le-am notat, iar acum, profitând de faptul că am decis să-mi iau un an sabatic, adică să nu mai antrenez, sunt apropape de a le pune în practică.

Din acest motiv acest site nu mai funcționează de câteva luni. Am pornit procesul de modernizare, veți descoperi că absolut totul este schimbat: formatul, calitatea, conținutul, valoarea materialelor, ușurința de a-l folosi, noutățile necesare instruirii de calitate. În plus, pentru a beneficia cu toții de ultimele apariții, modele, metodologii, abordări specifice fenomenului care ne pasionează, am stabilit legături cu cei care lucrează “afară” pentru a ne împărtăși din cunoștințele lor. Veți avea la dispoziție cel mai complet Magazin de specialitate Fotbal, de unde vă puteți procura, la același preț, cărțile și materialele găsite pe cel mai important site din Europa, www.allenatore.net .

Toate acestea însă costă. Tot ce este bun și de calitate costă în ziua de azi, în toată lumea. Timp de patru ani s-au folosit resurse fără a cere nimic în schimb. Doar să vă ajute să vă desfășurați activitatea într-un climat profesionist. Ne-a adus multă satisfacție.

Cred că acum înțelegeți necesitatea impunerii unui abonament pentru www.coaches-ahead.ro și www.coaches-ahead.com (numai în limba engleză) în vederea continuării activității la standardele cerute anului de grație 2017.

Prețul celor 3 tipuri de abonamente este unul insignifiant în raport cu valoarea, beneficiile și câștigurile pe care vi le aduce zilnic. Este evident, fie și numai dacă vă gândiți că 24 de ore din 24 găsiți în arhiva siteului tot ceea ce este necesar pentru realizarea unui antrenament specific, a unei lucrări de licență la facultate, a unui examen pentru Școala de Antrenori, pentru licențierea cluburilor indiferent de eșalon.

Analizați oferta de abonamente pe care v-o propunem, ce conține fiecare dintre ele și nu pierdeți termenul celor două săptămâni de promoție.

Ca de obicei, aștept opiniile dvs. pe e-mailul nostru. Orice idee este binevenită atâta timp cât ea este una contructivă.

Leave a Reply