De ce Coaches Ahead

Slide background

ABONATI-VA ACUM!

TACTICAL LAB

Oferta numai pentru abonati: Tactical Lab – prima revista digitala
dedicata exclusiv tacticii jocului de fotbal din lume, care va fi lansata de
Allenatore.net si va aparea trimestrial.

Pret promotional: 140 lei / an, dupa 10 martie abonamentul va fi 190 lei/an.
Aboneaza-te acum la Coaches Ahead!

TACTICAL LAB
Serviciul de Consiliere Coaches Ahead

CONSILIERE

COACHES

AHEAD

Asigurarea unei strategii eficiente creșterii la nivel individual
și colectiv, crearea modelului de pregătire și joc, stabilirea
unui proces instructiv-educativ de calitate și îndrumarea
antrenorilor sunt principalele aspecte pe care le putem
perfecționa împreună.

CONSILIERE
slideadvertising

N-AI CU CINE SĂ DAI UN MECI?

SPUNE-LE PRIETENILOR UNDE SĂ TE GĂSEASCĂ!

Te ajutăm să transmiți mesajul brandului tău către nișa potrivită.
Cu ajutorul planurilor noastre de advertising, poți fi sigur că potențialii clienți vor ști
cine ești și ce servicii sau produse oferi. Oferim spații de advertising personalizate,
împreună cu idei și soluții creative pentru brandul tău.

ADVERTISING

NU TREBUIE SĂ LUPTI SINGUR PENTRU AFACEREA TA

slidemagazin

MATERIALE NOI

NOUL MAGAZIN COACHES AHEAD

Magazinul nostru este deschis! Acum poți efectua plăți
prin transfer bancar, paypal și cu plata la livrare. Sărbătorim noua lansare cu
discounturi până la 50% pentru unele produse! Plus, conturile premium
sunt valabile la prețul de doar 14 RON pe lună! Intră în magazinul nostru
pentru mai multe detalii!

MAGAZIN

Fotbalul nu mai este demult un hobby, a devenit un fenomen social. Aproape toată lumea îl urmărește în presa scrisă, audio sau la televizor. Bărbați sau femei îl practică în mod organizat sau din plăcere. Orice informație despre acest subiect este rapid asimilată de milioane de oameni, indiferent de nația lor. Sume fabuloase sunt investite sau câștigate la nivel european si mondial, în și din fotbal. Figurile emblematice ale acestui sport sunt mai mediatizate și mai iubite decât președinții și șefii de stat.

Lumea vrea să știe absolut tot despre idolii ei.

La fel, actorii principali ai acestei piese, antrenorii si jucătorii, au nevoie să cunoască tot ce apare nou în domeniu, să se dezvolte permanent pentru a fi la înalțimea așteptărilor fanilor lor. Însă pentru ei accesul la informație este destul de dificil. În general, specialiștii, cei care lucrează în fenomen, sunt reticenți în a-și divulga secretele, a împartași modul cum antrenează sau cum se antrenează.

„Mă numesc Tonel Gotu, 35 de ani, antrenez din 2011 o echipa de juniori in California, am obținut două importante licențe aici in SUA și mă mândresc cu meseria de antrenor. Sunt foarte fericit să văd apariția acestui website, caut de câțiva ani pe internet ceva asemănător, dar niciodata nu am putut gasi. Sunt absolut sigur că acest site îmi va fi de mare ajutor în cariera mea care se află de abia la început de drum. Vă mulțumesc mult pentru această minunata idee de a face acest site! Doamne, cât de folos e website u ăsta! Tot ce gasești costă bani sau chiar și cu bani e greu să găsești. Waw! Printez tot…  ;)Superb…!!! „

Acest gol, această lipsă de comunicare despre informația de specialitate, era necesar să fie remediată. Noi putem și o facem!

În România nu există canale de informare specializate pentru fotbal. Bineînțeles, nu mă refer la cele care reflectă știrile generale, de zi cu zi din fenomen. Mă refer la cele specifice meseriilor din fotbal: președinte de club profesionist de fotbal, antrenori, jucători, preparatori fizici, maseuri, analiști video, nutriționiști sportivi sau arbitri.

Concret, nu există surse de informare din care conducătorul unui club să se inspire în alcătuirea bugetului și organizarea societății pe care o administrează, din care antrenorul să afle noile tendințe și metodologii concrete din fotbalul modern, din care preparatorul atletic să afle noi metode de dezvoltare a unei calități fizice simple sau combinate. Sau din care să afli care sunt metodele eficiente de analiză a unui joc oficial, ce trebuie și ce nu trebuie să bea și să mănânce jucătorul profesionist, cum se pregătesc arbitrii de top.

Iată principalul motiv care a dat naștere acestui site, în martie 2012.

”Felicitări!!!  Așa învățăm și noi mai multe despre acest fenomen,numit fotbal. Cu respect Nelu Ibric!”

“Mulțumim pentru site! Adam Florian”

Coaches Ahead a fost creat tocmai cu acest obieciv: să aducă informație, să educe, să acopere acest gol într-un segment de nișă relativ redus și selectiv, nișa celor care lucrează efectiv în fenomenul fotbalistic, indiferent la ce nivel.

”Bună. Vreau să vă felicit pentru ceea ce faceți…faceți o treabă bună ținând cont că până acum nu am găsit nicio altă pagină relaționată cu antrenorii de fotbal. Sunt și eu antrenor în străinatate, dacă aveți nevoie de sprijin în orice fel vă puteți baza pe mine! Încă o dată felicitari!! Spor la treabă!  Alexandru Cristian”

Sigur, sunt antrenori care studiază și se informează din siteurile, revistele sau casetele video din străinătate. Un aspect de admirat. Numai așa poți încerca să atingi excelența.

Dar tot ce vizionezi și citești trebuie înțeles în profunzime. Nu putem copia exercițiile dacă nu știm cărui aspect sau factor i se adresează. Este tocmai ceea ce urmarește Coaches Ahead, să ofere indicații, să ajute antrenorii si profesorii să înțeleagă ce lucrează, de ce lucrează și cum lucrează! Instruire și perfecționare individuală!

Vă doriți să reușiți în această bransă? Vreți transformarea personală care să vă apropie de țelul pe care vi l-ați propus?

Aceasta este oportunitatea reală de a vă schimba și transforma viața pe care ați ales-o!

“Salut Ciprian.Te salut si felicit in acelasi timp de la Iasi pentru idee si initiativa. Antrenorii romani aveau nevoie de un astfel de site. Sper intr-o colaborare pe viitor. Nucu Antohi, lector FEFS Iasi, UEFA A coach”

Dacă acum ești pe Coaches Ahead voi presupune că ești implicat în fenomenul fotbalistic într-un mod sau altul. Poate doar intenționezi să faci acest lucru. Poate ai deja succes cu echipa ta sau poate ți se pare dificil de gestionat și cauți metode, idei, recomandări și tehnici care să aducă performanțe.

Ești bombardat cu informații și nu-ți găsești direcția? Sau lucrezi pâna seara târziu și te simți secătuit de energie? Faci totul “cum scrie la carte” și totuși îți pare că bați pasul pe loc? Ți se pare prea mare distanța dintre efort și recompense?

Nu te mai framânta, toți am trecut prin astea.

Indiferent de temerile sau îngrijorările tale, Coaches Ahead analizează fiecare aspect care poate afecta sau îmbunătăți randamentul profesional. Și implicit cel social. Chiar și extragerea unei singure idei, recomandări, metode, strategii, exercițiu de pe acest site îți va oferi oportunități satisfăcătoare și profitabile!

Misiunea noastră este tocmai aceea de a te ajuta să-ți mărești posibilitațile de reușită în acest mediu destul de dificil de penetrat. Ai pornit pe direcția bună!

Amintește-ți că ești în fotbal pentru că tu ai ales asta! Amintește-ți și că orice mare realizare nu s-a reușit peste noapte, trebuie să te străduiești și să nu abandonezi niciodată! Și amintește-ți că ai în Coaches Ahead este din 2012 un prieten și un ghid care îți stă la dispoziție zi și noapte pentru a-ți reaminti că ai un potențial uriaș pentru a te dezvolta, transforma și prospera!

“Un site serios, sobru și documentat. Un izvor de lectură nu doar pentru antrenori, ci și pentru cei cărora un meci le spune mai mult decat o sursă de zvonuri sau de știri mondene. Autorul său, Ciprian Urican, un antrenor cu peste 20 de ani de experiență, soarbe fotbalul italian, îl disecă pe cel englez și îl analizează pe cel românesc. Citiți-l și dați-l mai departe! Alin Buzarin”

 

Leave a Reply