Se apropie un nou seminar de mare valoare pentru antrenorii români

A mai rămas o lună și ceva până la un nou seminar de mare valoare pentru antrenorii români, organizat de Coaches-Ahead, în Timișoara.
În 19-20 iunie, în sala Aula Magna a Universității de Vest Timișoara (lecțiile teoretice), vor fi prezenți pentru a ne împărtăși secretele antrenamentelor pentru copii și juniori, dar și cele ale seniorilor, Massimo Lucchesi și Manuele Cacicia.

Lucchesi la cursul organizat de Coached Ahead anul trecut

Până atunci, cei doi au un program foarte încărcat:
Manuele Cacicia depune toate eforturile, împreună cu echipa sa Crotone, pentru a rămâne în Serie A.
Massimo Lucchesi, pe lângă coordonarea tehnică a centrului de la Toscana a lui AC Milan și coordonarea unuia din cele mai importante siteuri cu profil fotbalistic din Europa, allenatore.net, susține cursuri și seminarii în Italia și în străinătate.

Cel mai recent curs predat în străinătate a avut loc în 10-11 aprilie la Sankt Petersburg, în Rusia.Invitația făcută de ruși se înscrie în pleiada de evenimente care preced următorul Campionat Mondial și care are loc în această țară. La seminarul respectiv au participat numeroși antrenori din spațiul ex-sovietic; pe lângă cei din Rusia (antrenorii de la Zenit, de exemplu), au venit din Kazakstan (antrenori de la Astana, 3500 km distanță), Belarus, Ukraina.

Postul de televiziune național (Rusia) NTV a sosit în Sankt Petersburg pentru un interviu cu Massimo Lucchesi și un material în programul sportiv Futbolnaya Stolitza.

În final, organizatorii și antrenorii și-au arătat satisfacția față de posibilitatea de a participa la un curs de o asemenea calitate, invitându-l și în alte locații din Rusia până la începerea Campionatului Mondial de Fotbal!

Nu ratați oportunitatea de a participa în 19-20 iunie la Timișoara, la un seminar care vă va deschide alte orizonturi!

 

Leave a Reply