Abonamente

Coaches Ahead îți oferă posibilitatea de a accessa o librărie virtuală vastă, dedicată fotbalului profesionist.
Nu ești antrenor, dar vrei sa imbrățișezi această meserie pentru că-ți place? Ești antrenor de fotbal si vrei sa afli ultimele noutăți din domeniu? Ai dubii asupra abordării metodice specifice fiecărui factor de joc: fizic, tehnic, tactic, psihologic si vrei sa vezi cum lucreaza alți colegi de breaslă? Trebuie să pregătești antrenamentul și vrei să folosești exerciții noi care să facă plăcere jucătorilor. Îți place tactica și vrei să afli cum gândesc marii antrenori ai lumii? Ai probleme cu jucătorii și vrei să știi cum gestionezi situațiile? Cum se antrenează echipele profesioniste? Vrei să înțelegi sistemele de joc?
Abonează-te la Coaches-Ahead și vei primi răspunsuri la aceste întrebări și la încă multe altele prin intermediul sutelor de materiale pe care ți le oferim!

Claudiu Niculescu
Antrenor

“Este un site profesionist, unde poți găsi o varietate largă de materiale, din toate categoriile care aparțin fotbalului. Antrenorii pot și trebuie să se inspire din paginile lui. Felicitări și mult success în continuare!”

Eugen Trică
Antrenor

“Acest site trebuie accesat de toți antrenorii de fotbal, fiind plin de informații utile!”

Flavius Stoican
Antrenor

“Senzațional! Vrei să fi mai bun mâine decât azi? Intră pe acest site!”

Constantin Schumacher
Antrenor

„Un site util pentru toți antrenorii care vor să progreseze!”

Adrian Iencsi
Antrenor

„Un site de unde tot timpul obtin informații utile și eficiente!”

Adrian Szabo
Antrenor

„Un site pe care toți antrenorii, și nu numai, ar trebui să îl acceseze!”

Alexandru Pelici
Antrenor

“Multe materiale interesante, un exemplu de urmat, unul din puținele siteuri (singurul de la noi din țară) din care breasla noastră, a antrenorilor de orice categorie, avem de învățat. Felicitări prietenului și dragului Ciprian, la cât mai multe. Mult success!”

Costel Enache
Antrenor

“Bine structurat, accesibil, documentat și ușor de accesat. M-a impresionat!”