Lansare Timisoara

Lansare Timisoara

Incepand cu luna noiembrie 2018 Timisoara devine unul dintre punctele importante pe harta educationala a Romaniei in sport. Cea mai noua oferta educationala pentru profesionistii in sport – Scoala de Antrenori a CRSSE va fi prezenta pe piata din sud-vestul Romaniei, cu sediul Centrului Regional la Timisoara sub cordonarea domnului Ciprian Urican.

Centrul Roman de Studii Sportiv Educationale – CRSSE – este prima entitate privata din Romania care lucreaza in system VET – system educational vocational – si aduce pe piata o noua formula de lucru in care teoria si practica se imbina pentru a crea un mediu de invatare bazat pe combinarea teoriei sportului cu practica in proportie de 70%.

Lansata in piata la inceputul anului 2012 cu scopul crearii unui nou val de profesionisti in sport la nivelul resursei umane care pregateste sportivii, CRSSE are in acest moment peste 1000 de absolventi, Instructori Sportivi, Praparatori fizici si Antrenori, in cadrul cursurilor de calificare, specializare si perfectionare, cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, cu recunoasterea de catre Ministerul Tineretului si Sportului si Federatiile de specialitate.

Conceptul de lucru al CRSSE porneste de la paradigma vocatiei in sport. Fondatorii organizatiei considera ca pentru a fi un bun mentor pentru sportivi trebuie sa iti urmezi vocatia si sa te perfectionezi continuu.

CRSSE este in acest moment cea mai extinsa scoala privata pentru specialist in sport, cu Centre Regionale in Bucuresti – incepand cu 2012- , Iasi – incepand cu 2015 -, Galati – incepand cu 2016 – Cluj si Timisoara incepand cu 2018. Toate cadrele didactice implicate in procesul educational al CRSSE imbina in mod fericit experienta de catedra cu experienta practica in sport, in tara si strainatate, astfel incat acestia pot sa ofere cele mai noi informatii cu privire la domeniul lor de activitate cat si la ramurile sportive specifice.

Coordonatorul Centrului Regional Timisoara, domnul Ciprian Urican, are o experienta de peste 22 ani in sport ca antrenor, lector in cadrul cursurilor FRF, tutore pentru cursantii Licentei PRO UEFA si UEFA YOUTH A ELITE JUNIOR, antreprenor – primul site de specialitate in fotbal lansat in Romania – Coaches Ahead.ro.

Inscrierile pentru cursurile Scolii de Antrenori CRSSE, pentru toate ramurile sportive vor incepe la finalul lunii septembrie.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la adresa de mail office@crsse.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.