Termeni și Condiții

Vă rugăm sa citiți cu atenție conținutul din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastra a Termenilor si Condițiilor prezentate aici.

Acest website (coaches-ahead.ro) este proprietatea firmei:

TOP COACHES AHEAD SRL
C.I.F 45230999
O.R.C F J35/4689/2021
STR. GHEORGHE LAZAR NR.34,
TIMIȘOARA, TIMIȘ

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR
București, Bulevardul Aviatorilor nr. 72,
Sector 1, cod poștal 011865
e-mail: cabinet@anpc.ro
telefon: 021 9551
https://www.anpc.gov.ro/

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

TRANSMITERE

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Coaches-Ahead si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Coaches-Ahead este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Coaches-Ahead nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Coaches-Ahead nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

ACCESUL ONLINE AL UTILIZATORILOR

Coaches-Ahead nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.coaches-ahead.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale coaches-ahead.

ÎNREGISTRAREA, UTILIZAREA ȘI PROTEJAREA DATELOR PERSONALE DE ACCES

  1. Pentru accesul  complet la conținutul acestui Website este necesară completarea electronică a unor formulare cu datele dumneavoastră personale.
  2. Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise catre acest Website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor, conform Legii nr. 677/2001.
  3. Abonatul se angajează să furnizeze informații personale actualizate, adevărate și corecte, precum și a avertiza prompt în cazul oricăror modificări ulterioare.
  4. Abonatul este responsabil pentru securitatea și confidențialitatea numărului contului său (nume de utilizator) și parola. În afară de aceasta, Abonatul este responsabil și pentru orice utilizare care poate fi făcută de pe contul său personal de către o altă persoană.

PRODUSE ȘI SERVICII

1. Abonament cu acces la toate Materialele electronice postate pe Website

2. Cărți și alte produse necesare dezvoltării profesionale a antrenorilor și jucătorilor de fotbal

3. Consiliere sportivă catre persoane fizice și juridice

4. Participarea la seminarii și cursuri de specialitate organizate de Coaches-Ahead

MODIFICAREA SERVICIILOR

  1. Websiteul poate, în orice moment, să efectueze modificări și / sau anulări, parțiale sau totale, asupra Materialelor care îl compun.

2.Websiteul poate suferi modificări asupra paginilor și lay-out-ului care îl compun.

3. Websiteul poate de asemenea, să efectueze orice schimbare în ceea ce privește modul în care serviciul este făcut public, eventual, să transforme un serviciu gratuit în unul pe bază de abonament.

 

PROCEDURA DE COMANDA

Clientii pot comanda produse de pe www.coaches-ahead.ro fie online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se considera valabila numai dupa ce Coaches-Ahead confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 18,00 sau telefonic, in intervalul orar precizat in prima pagina a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

Comenzile la care se solicita livrarea se vor ridica in termen de 5 zile lucratoare de la apelul telefonic de confirmare a comenzii.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca Coaches-Ahead intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat la adresa contact@coaches-ahead.ro, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului/serviciilor comandate. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre Coaches-Ahead telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun raspuns coaches-ahead.ro isi asuma dreptul de a anula comanda.

LIVRARE

Livrarea produselor se va face în termen de 2 – 7 zile lucrătoare.

Livrarea se face prin Posta Romana. Costul este de 7 lei.

MODALITATI DE PLATA

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. Online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  2. Plata prin OP/depunere in cont.
  3. Ramburs la primirea comenzii.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comanda speciala) Coaches-Ahead isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, Coaches-Ahead va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele coaches-ahead.

Mai multe intrebari si raspunsuri despre plata online aici: https://www.plationline.ro/pages/intrebari-frecvente.php