Tactical Lab

Tactical Lab – Numărul 1

Tactical-Lab este prima revistă din lume dedicată exclusiv aprofundării aspectelor tactice ale jocului de fotbal și vine să completeze numeroasele materiale on line apărute pe portalele www.allenatore.net și www.coaches-ahead.roMai jos sunt prezentate articolele care compun primul număr al revistei, care va fi disponibil la sfârșitul lunii februarie. Revista apare trimestrial, iar în România va apărea în forma digitală. Revista este GRATIS pentru toți utilizatorii cu conturi Premiere. 

Conte: The boss (Redacția)

Cariera, metodele de lucru, tactica și filozofia tehnicianului lui Chelsea Londra.

STUDIUL ADVERSARILOR: CHEILE TACTICE (Massimo Lucchesi)

Fișa tactică pentru planificarea unei evaluări eficiente a adversarului utilizabilă și pentru analiza defectelor și punctelor de forță ale echipei proprii

COACHING-PLAN: COSTRUIREA ȘEDINȚEI DE ANTRENAMENT (Vitor Gouveia)

De la analiza partidei la planificarea lucrului în teren: reguli și exemple pentru operarea în mod logic, eficace și detaliată.

CONSTRUCȚIA MANEVREI TACTICE ÎN 4 MUTĂRI (Redacția)

De la împărțirea terenului de joc în sectoare la definirea fluxurilor de joc: construirea manevrei obligând adversarul să facă alegeri.

Mijlocașul Ofensiv (Redacția)

Tot ceea ce trebuie să analizeze un observator pentru evaluarea caracteristicilor unui mijlocaș ofensiv și tot ce trebuie să cunoască antrenorul sau instructorul individual pentru elaborarea exercițiilor ideale.

ANTRENAREA CIRCULAȚIEI MINGII (Ciprian Urican)

Câștigarea unui timp de joc utilizând circulația eficace a balonului: propuneri practice utilizate de-a lungul săptămânii.

ÎNTOARCEREA REZULTATULUI PARTIDEI (Massimo Lucchesi)

Măsurile de precauție și corecțile tactice utilizate atunci când trebuie să recâștigăm o partidă compromisă.

Leave a Reply