Jurnalul antrenorului

Jurnalul antrenorului

Bucurati-va de un CADOU care va aduce multa satisfactie!

CUMPARATI ACUM “JURNALUL ANTRENORULUI”!

NU E VORBA DOAR DESPRE PRET, CI DE CEEA CE VETI ACHIZITIONA!

Costul unei agende este de 45 RON. La acest pret se adauga 5 RON reprezentind cheltuielile de expeditie. In total, veti plati 50 RON.

Pentru a comanda agenda va rugam sa platiti NUMAI PRIN TRANSFER BANCAR in contul INGB din Timisoara RO82INGB0000999903332840  pe numele Urican Ciprian Vasile PFA contravaloarea numarului de agende dorite (pret 1 agenda expediata  = 50 RON) si sa completati cu atentie formularul de comanda din partea de jos a paginii, mentionand numele complet, numarul de telefon, emailul, numarul de exemplare dorite si adresa de livrare.

Livrarea se va face automat, dupa efectuarea platii, prin Posta Romana, agenda urmand a sosi la adresa mentionata de dumneavoatra in cel mult 4 zile de la data efectuarii platii. In cazul in care dupa aceste zile nu ati intrat in posesia ei, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti. In caz de nelamuriri sau probleme va rugam sa ne contactati prin formularul de pe pagina de Contact.

ATENTIE: daca v-ati inscris in perioada de precomenzi, cu numar de telefon si adresa, nu mai este necesara o noua comanda scrisa, trebuie doar sa virati banii, prin transfer bancar, in contul de mai sus si „Jurnalul” va porni automat spre voi”!

[contact-form-7 404 "Not Found"]