Cartea „SISTEMUL 1-3-5-2 – SOLUȚII TACTICE” în limba română

Cartea „SISTEMUL 1-3-5-2 – SOLUȚII TACTICE” în limba română

Noi suntem ANTRENORI DE FOTBAL!

De aceea este foarte important să cunoaștem toate sistemele de joc!

Pe de o parte, trebuie să cunoaștem modulul tactic în care ne dispunem propria echipă, pozițiile jucătorilor, rolul și sarcinile acestora în cadrul sistemului.

Pe de altă parte, trebuie să cunoaștem ce joacă adversarul, cum iși dezvoltă acțiunile, cum se apără, care sunt punctele lui forte și cele slabe.

Nu în ultimul rând, trebuie să cunoaștem sistemele pentru a ne crea avantaje prin contrapoziționarea acestora: pentru a știi cum să anulăm avantajele adversarului, pentru  a descoperi punctele nevralgice, „călcâiul lui Achile” din dispunerea acestora.

Din aceste considerente și ținând cont că în România nu se prea găsesc materiale moderne care să vină în sprijinul și dezvoltarea profesională a antrenorilor, am stabilit un parteneriat cu Allenatore.net  pentru traducerea în limba română a celor mai interesante cărți care apar în Italia. 

Designul și tipărirea acestora au fost și vor fi realizate în Italia!

Așa cum explicam mai sus, am considerat necesar ca primele cărți traduse să fie cele mai uzitate sisteme de joc, 1-3-5-2; 1-4-2-3-1, 1-4-3-3.

Prima carte pe care vi-o oferim începând din 17 August va fi SISTEMUL 1-3-5-2 – SOLUȚII TACTICE 

Prețul: 99,90 lei

Fiind prima carte în limba română, până în data de 1 septembrie 2019 veți beneficia de un discount de 20%, așadar prețul va fi de 79,90 lei!!!

Lectură plăcută!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.