CURS DE INSTRUCTOR SPORTIV  24.04 – 15.05.2023 TIMIȘOARA

CURS DE INSTRUCTOR SPORTIV 24.04 – 15.05.2023 TIMIȘOARA

 

                                                                           CURS DE INSTRUCTOR SPORTIV

                                                                 ANUNȚ!    

                                      

Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale (CRSSE)

organizează curs de formare profesională pentru specializarea de INSTRUCTOR SPORTIV.

Toți cursanții pasionați de sport și organizare instructiv-educativă pășesc în lumea sportului calificați, astfel încât pot fi angajați de către cluburile sau asociațiile sportive în mod legal, conform legilor în vigoare.

Coordonatorul Centrului Regional Timisoara, domnul Ciprian Urican, are o experienta de peste 23 ani in sport ca antrenor, lector in cadrul cursurilor FRF, tutore pentru cursantii Licentei PRO UEFA si UEFA YOUTH A ELITE JUNIOR, antreprenor – primul site de specialitate in fotbal lansat in Romania –           www.coaches-ahead.ro

Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenţiei de Prestaţii Sociale-Autoritatea Naţională pentru Calificări – Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, şi respectă standardul ocupaţional în vigoare.

Cursul durează 2 săptamâni, iar prețul este de 1650 lei / persoană. Plata se va face în contul de mai jos, ei reprezentând 1500 = taxa curs + 150 lei = taxa examen).

 • IBAN RO19 RZBR 0000 0600 1428 3592, deschis la RAIFFEISEN BANK.

Perioada de înscriere: până la data de 24.04.2023

Mai jos puteți citi condițiile de înscriere:

INSTRUCŢIUNI CU PRIVIRE LA ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA CURSULUI DE FORMARE PENTRU SPECIALIZAREA DE INSTRUCTOR SPORTIV

     

1. Condiţii de înscriere:

Programul de formare profesionala pentru INSTRUCTOR SPORTIV este un curs de specializare care se adresează persoanelor care practică sau au practicat un sport de performanță, având ca finalitate dobândirea unor competențe și abilitați specifice precum: comunicare eficientă, capacitatea de a răspunde în mod adecvat unor cereri, experienţă în domeniul practicării sportului de performanţă/masă, precum și a unor competențe profesionale cum ar fi: menţinerea igienei personale şi a formei fizice generale, aplicarea NSSM şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, organizarea activităţii proprii, gestionarea informaţiilor, pregătirea activităţii de instruire, instruirea sportivilor, evaluarea nivelului de performanţă a sportivilor participanţi la procesul de instruire, pregatirea specifică ramurii de sport.

 

2. Detalii legate de curs:

 • Înscrierea şi depunerea dosarelor:
 • Dosarele se depun sunând la numărul de telefon
 • Durata cursului este de 96 ore, reprezentând 50 ore de pregătire teoretică şi 46 ore de pregătire practică;
 • Valoarea totală a cursului este de 1650 lei (1500 = taxa curs + 150 = taxa examen). Beneficiarul va achita această sumă reprezentând contravaloarea serviciilor prestate de către furnizor în contul bancar IBAN RO19 RZBR 0000 0600 1428 3592, deschis la RAIFFEISEN BANK.
 • Perioada desfăşurării cursului şi localitatea:                                    24.04 – 15.05.2023  TIMIȘOARA
 • Data examenului de absolvire ::  MAI 2023
 • Examenul de absolvire constă în susţinerea unui test grilă (verificarea cunoştinţelor teoretice acumulate) şi a unui proiect ce va fi predat atât în format electronic (CD sau DVD ) cât şi printat şi legat cu cel puţin două zile înainte de examenul final.
 • Sistemul de apreciere

Notele se acordă de la 1 la 10.

Notele minime de promovare a probelor de examen sunt:

 • Pentru testul grilă nota de promovare este 5.
 • Pentru susţinerea proiectului nota de promovare este 7.

Media generală pentru absolvirea cursului de formare pentru specializarea de Instructor Sportiv rezultă din media aritmetică a notelor obţinute la testul grilă şi susţinerea proiectului.

 • Orarul cursurilor teoretice şi practice:

 – cursurile teoretice se vor desfasura ONLINE în perioada 24.04 – 12.05.2023 

 – cursuri practice se vor desfasura în perioada 04.05 – 15.05.2023 

 

3. Autorizaţii şi recunoaştere:

Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenţiei de Prestaţii Sociale-Autoritatea Naţională pentru Calificări – Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, şi respectă standardul ocupaţional în vigoare.

În urma promovării examenului de absolvire, candidaţilor li se vor elibera la cerere certificatul de competenţe recunoscut pe piaţa muncii din România şi UE (detalii pe www.crsse.ro  -formare profesională-cursuri cu certificat!).

4. Conţinutul dosarului de înscriere:

 • cererea de inscriere a participantului;
 • contractul participantului;
 • copie CI si certificat de nastere, conform cu originalul;
 • copie diploma de studii (minim bacalaureat);
 • dovada practicării unui sport de performanţă – legitimaţie de sportiv, categorie de clasificare sportivă conform regulamentelor disciplinelor sportive din România, sau adeverinta de la un club sportiv/asociatie sportiva care sa faca dovada practicarii sportului respectiv;
 • portofoliu – curriculum vitae;
 • adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru efort fizic”;
 • ordinul de plată cu achitarea taxei de curs la C.R.S.S.E.
 • DOSARELE ATAȘATE DIRECT ÎN PLATFORMĂ, ACCESÂND LINKUL    https://certificate.ucenic.com/inscriere/61dea984d97fa34496b325ca  

Cererea de înscriere, contractul și portofoliul – curriculum vitae se vor descărca (și apoi completa) de pe siteul www.crsse.ro

Notă:    Locurile în grupă sunt limitate!

 Informații și contact la numărul de telefon 0724022858

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la adresa de mail office@crsse.ro, Facebook Scoala de Antrenori CRSSE Timisoara, Facebook Coaches-Ahead.ro. 

Nr.telefon: 0724022858

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.