ÎNCĂLZIREA 2.0

ÎNCĂLZIREA 2.0

O NOUĂ CARTE DE EXCEPȚIE ÎN LIMBA ROMÂNĂ!

Încălzirea reprezintă astăzi o fază foarte importantă a antrenamentului pe care antrenorul trebuie să o exploateze prin intermediul activărilor tehnico-tactice.

DISPONIBILĂ ÎN ROMÂNIA, PE www.coaches-ahead.ro, DIN 10.05. 2021!!!!

 

Încălzirea reprezintă astăzi o fază foarte importantă a antrenamentului pe care antrenorul trebuie să o exploateze prin intermediul activărilor tehnico-tactice.

Știm că în faza inițială a antrenamentului jucătorul este proaspăt și receptiv.

Din acest motiv devine important să cunoaștem cum să alegem activările care să nu aibă doar scopul de a încălzi musculatura jucătorilor, ci și de a le îmbunătăți tehnica și cunoștințele referitoare la principiile de joc.

Prin intermediul unor propuneri de exerciții specifice putem ajunge la obiectivul de a antrena și consolida interacțiunile tactice, de a îmbunătăți abilitățile jucătorului pregătind organismul pentru faza centrală a ședinței de antrenament.

Cele 45 de activări tehnico-tactice funcționale pe care le veți găsi în carte au rolul de a furniza o serie de idei care pot reprezenta punct de plecare în crearea altor exerciții conforme cu modelul fiecăruia de joc.

Aceste exerciții sunt utilizate de echipele de fotbal profesioniste și selectate pe următoarele categorii:

  • Activări tehnico-tactice simple în diverse structuri geometrice
  • Activări tehnico-tactice pentru interacțiuni specifice în cadrul compartimentelor (specifice pozițiilor pe care jucătorii le dețin în ansamblul echipei)
  • Activări tehnico-tactice funcționale (cu direcție de joc)
  • Secvențe de joc plus situaționale

Un volum care are obiectivul de a furniza antrenorilor idei și exerciții pentru optimizarea și eficientizarea la maximum a fazei inițiale a ședinței de pregătire.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.