METODELE DE ANTRENAMENT ALE S.G. BENFICA

METODELE DE ANTRENAMENT ALE S.G. BENFICA

CURS DE FORMARE PROFESIONALĂ A ANTRENORILOR

 

A-7°-A EDIȚIE: DIN 10 PÂNĂ ÎN 12 MAI 2022

SONY DSC

ORGANIZAT DE WWW.ALLENATORE.NET

 

BENFICA LISABONA…. MAȘINA DE PRODUS JUCĂTORI

Revista spaniolă Marca etichetează clubul Benfica Lisabona ca fiind mașina de formare a jucătorilor, luând în considerare numărul mare de jucători crescuți recent din sectorul juvenil al clubului din Lisbona, care apoi sunt transferați către cluburi din întreaga Europa.

De la Joao Felix, achiziționat cu peste 100 de milioane de Atletico Madrid, la Joao Cancelo (Manchester City), Bernardo Silva (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Ederson (Manchester City), Guedes (Valencia), Renato Sanches (Lilla), Andrè Gomes (Everton), Lindelof (Manchester United).

SONY DSC

UN EVENIMENT GRANDIOS PENTRU TOȚI ANTRENORII CARE LUCREAZĂ ÎN SECTORUL JUVENIL

Participarea la cursul de formare al Benficii Lisabona semnifică trăirea și împărtășirea unei experiențe extraordinare deja experimentată de antrenori din toate colțurile lumii.

Din 10 în 12 Mai 2022, grație Allenatore.net, puteți participa la un eveniment unic, imposibil de descris. Un curs formativ de cel mai înalt nivel îngemănat cu experiențele ulterioare (turul stadionului și al muzeului, confruntarea de idei cu alți antrenori), într-o locație fabuloasă, aflată la câteva minute de atracțiile unei capitale plină de fascinație și povești cum este Lisabona.

Din numeroase motive, locurile disponibile sunt limitate.

SONY DSC

PROGRAMA DIDACTICĂ

Programul se va desfășura integral în incinta modernului C.T. Caixa, un conglomerat tehnologic în care este integrată sala pentru antrenarea științifică  a abilităților tehnice (360 S).

Cursul are obiectivul de a aprofunda filozofia și metodologia utilizate de clubul portughez, prin intermediul unor serii de lecții în auditorium și vizionarea antrenamentelor copiilor din sectorul juvenil.

În sală vor fi aprofundate următoraele argumente:

  • MODELUL DE JOC AL S.G. BENFICA
  • MODELUL DE DEZVOLTARE AL TALENTELOR ÎN SECTORUL JUVENIL
  • SCOUTING

La finalul cursului fiecare participant primește atestat oficial emis de Benfica.

Așa cum am menționat, activitatea extra conține vizitarea stadionului Da Luz și al minunatului muzeu Cosme Damiao.

 

DETALII ȘI INFORMAȚII PENTRU ÎNSCRIERI LA NUMĂRUL DE TELEFON

 0724022858

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.