ANTRENAMENT BRONDBY FC U17 – DANEMARCA

ANTRENAMENT BRONDBY FC U17 – DANEMARCA

 

În perioada 06-10 octombrie 2019 am participat la un seminar internațional dedicat activității licenței UEFA A ELITE JUNIOR, organizat de către Federația Daneză de Fotbal.

Delegația Federației Române de Fotbal a fost compusă din domnii Dan Apolzan, Aurel Țicleanu, Adrian Szabo, Valentin Sinescu și subsemnatul.

 

Cursurile au avut loc la sediul central al DBU (Federația Daneză de Fotbal), Copenhaga (Brondby), acolo unde de altfel se află și baza de pregatire, cu tot ce implică ea, a echipei naționale, atât masculine cât și feminine.

 

 

La acest seminar au participat delegații din 7 țări: DANEMARCA, ROMÂNIA, AUSTRIA, SERBIA, ELVEȚIA, LIECHTENSTEIN, MALTA.

De prisos să vă spun că au fost zile extraordinare, în care ne-am simțit foarte bine și am învățat foarte multe.

Pe parcursul vizitei am avut ocazia să urmărim și câteva ședințe de pregătire a diferitelor echipe ale clubului de primă ligă, Brondby FC. Impresionantă baza de pregătire, dar și metodele profesioniste de lucru efectuate de antrenorii clubului.

Vă prezint în continuare antrenamentul echipei de juniori U17, unul extrem de interesant din punctul de vedere al obiectivelor și mijloacelor urmărite. Întreaga ședință de pregătire a fost efectuată cu mingea.

Vizionați și analizați, descoperind temele urmărite de antrenor!

Conținut Restricționat

Ne pare rău dar numai utilizatorii cu conturi Premium pot accesa această postare. Dacă ai un cont Premium, te rugăm să te loghezi.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.