Cum a fost seminarul de anul trecut?


” Doresc sa-i felicit in primul rand, pe cei doi creatori ai acestui seminar de perfectionare pentru antrenori, Ciprian Urican si Massimo Lucchesi, pentru profesionalismul lor. Din punctul meu de vedere evenimentul a fost remarcabil, oferind multe informatii bine structurate despre fotbalul actual.  Sper ca dupa acest eveniment, sa constientizam ca trebuie sa ne schimbam, sa avem o mentalitate de profesionisti, sa colaboram mai mult intre noi, sa ne preocupe imbunatatirea noastra printr-o invatare pe tot parcusul vietii! ”

Oprisan Marius- antrenor copii si juniori- CS Dinamo Bucuresti

“Mă bucur că am avut ocazia să particip la cursul de perfecționare organizat de către dumneavostra. Deși mă simțeam pregătit din punct de vedere teoretic, in urma acestui curs am acaparat mai mult cunoștințe atat teoretice cât și practice, cunoștințe care pot fi puse în aplicare foarte ușor. În ceea ce privește organizarea evenimentului, programul, cazarea nu am de spus decât de bine. Locatiile cursului, masa festiva, un hotel care îți oferă toate condițiile de confort și meniu variat (Strelitia).

Mulțumesc Ciprian Urican pentru oportunitatea oferită și sper că pe viitor sa mai aveam parte de asemenea experiențe.”

Luta Florin – antrenor Licenta A, Craiova

,, Un lucru inedit in Romania, aceste seminarii, o oportunitate extraordinara de a ne imbogati cunostintele si de a face schimb de experienta cu profesionisti care si-au pus amprenta asupra metodicii predarii fotbalului ”

Oprescu Dan – antrenor UT A Bătrâna Doamnă Arad

“Felicitari si respecte domnule Ciprian Urican pentru disponibilitatea de a organiza cursuri si seminarii de anvergura celui organizat la Timisoara in 14-15 noiembrie 2016.E o placere sa vedem ca se pot organiza astfel de cursuri si in Romania. A fost un curs de inalta calitate si emulatia creata in jurul acestui curs denota faptul ca antrenorii din Romania au mare nevoie de astfel de activitati mai ales cand sunt organizate la asemenea standarde si cu participarea unor profesionisti in domeniu. Sper si cred ca si alti colegi sunt in asentiment cu mine si ca veti mai organiza astfel de seminarii care cu siguranta vin in spijinul antrenorilor de toate categoriile. Bafta in activitate si multumiri pentru faptul ca ne oferiti sansa sa avem asemenea experiente in activitatea noastra de antrenori.

Razvan Nintas – antrenor Victoria Carei

“Cursurile făcute în noiembrie 2016 la Timișoara cu Massimo Lucchesi ne-au arătat ce înseamnă pregătirea teoretică, când explici în detaliu fiecare aspect pe înțelesul tuturor, dar și cea practică, cum pregătești un antrenament în care trebuie să dezvolți ceea ce ai nevoie în timpul jocului oficial. M-a impresionat când a afirmat că la antrenamente nu există pauză, doar Concentrare, Exersare, Repetare!”

Constantin Schumacher – antrenor Licenta PRO UEFA

“Astazi, mai mult decat oricand este nevoie de oameni bine pregatiti in domeniile in care activeaza. In contextul in care,in Romania,sportul,in general,fotbalul indeosebi,trece printr-o perioada in care tinerii au nevoie de repere, experienta traita la seminarul sustinut de Massimo Lucchesi este de neuitat. Nu intamplator,poate, activitatea a avut loc in vestul tarii, la Timisoara, caci ideile inovatoare, tacticile, experientele mari, tot din vest poposesc la noi. M-au impresionat informatiile oferite cu naturalete,dar si aplicatiile la care am asistat. Am fost insotit de un bun prieten, Florin Boboc, antrenor la randul sau si am impartasit tuturor celor implicati in miscarea fotbalistica pascaneana beneficiile acestei intalniri. Daca la toate acestea adaugam secretul unei organizari fara cusur ,gratie domnului Ciprian Urican, cream o fotografie completa a acestei experiente notabile in cariera de antrenor. Adresand multumiri organizatorilor,ne exprimam speranta repetarii unor astfel de seminarii profesioniste……..”

Catalin Damian, CSS Pascani ,profesor gr.1,antrenor licenta A UEFA

“A fost un curs benefic pentru toti antrenorii care au participat, indiferent de licența pe care o aveau. Am învățat cu toții lucruri noi, de care ne lovim permanent în antrenamente și jocurile oficiale.
Urican Ciprian și Massimo Lucchesi, doi oameni cu mare experiență, au produs un eveniment extraordinar, sper să mai organizeze evenimente de asemenea factură!”

Dinu Todoran – antrenor FC Voluntari

“A fost un seminar deosebit de util, din care am avut de învățat foarte multe aspecte, atât teoretice, cât și practice. Abia aștept reîntâlnirea cu Massimo Lucchesi pentru a continua ce am început în primul seminar. Felicitări Ciprian pentru inițiativă, pentru ideea de a aduce asemenea profesionist la Timișoara și pentru organizare. Ne dorim cât mai des asemenea evenimente.”

Dorin Tuturas – antrenor fondator “Primavera” Satu Mare

“Cursul a fost unul extrem de benefic pentru dezvoltarea mea profesională. Informația a fost prezentată succint, dar clar și profesionist. Consider că a fost o activitate utilă și agreabilă, o experiență pe care nu aș ezita să o repet.”

Alin Staicu – antrenor – profesor CSS Craiova

“Felicitări prietenului și colegului meu Ciprian pentru inițiativa și reușita de a-l aduce pe Massimo Lucchesi la Timișoara, important om de fotbal, teoretician și practician foarte bun. Cred că nu este antrenor de fotbal din Romănia care să nu se fi inspirat, să nu fi învățat din materialele sale. Aștept cu nerăbdare revenirea acestuia la noi în țară, cu noi materiale didactice și prezentare foarte bună.”

Alexandru Pelici – antrenor Licența PRO UEFA

“În primul rând am fost plăcut impresionat de organizarea cursului de către Ciprian Urican, de oamenii ce au luat parte și au răspuns prezent la acest eveniment, reprezentanți FRF, printre care dl.Dan Apolzan, dar și de numărul mare de participanți dornici de a se specializa. Impresionant a fost însă Massimo Lucchesi care ne-a arătat care sânt metodele de lucru în fotbalul modern, iar concluzia finală m-a bucurat, modul meu de a lucre și felul cum gândesc se regăsesc în metodologia modernă. Aștept cu nerăbdare următorul seminar, sânt convins că va fi la fel de util ca precedentul. Felicitări Ciprian pentru tot ceea ce faci și ne oferi posibilitatea de a fi mereu la current cu ce este nou în fotbal!”

Florin Șoavă – antrenor Licența A UEFA

Am avut ocazia si plăcerea să particip la acest curs dedicat antrenorilor într-o ambianță deosebită a sălii monument din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Fiind un cititor și abonat al site-ului Allenatore.net am avut ocazia de a-l cunoaște personal pe Massimo Lucchesi și de a interacționa direct cu acesta. Au fost două zile deosebite prin multitudinea de informații cuprinse atât în partea practică cât și în cea teoretică, tematica diversă ( personalitatea antrenorului, noutăți tactice în jocul modern, fotbalul juvenil la academii de fotbal renumite din Europa: Anderlecht și Benfica Lisabona) dar și atmosfera deschisă care a contribuit la un feedback pozitiv . Senzația cu care am plecat spre casă a fost că suntem departe de ceea ce înseamnă cu adevărat performanța în fotbal și depinde numai de noi ca această prăpastie să nu se adâncească. Un curs deosebit în prezentare academică. Felicitări pentru organizare.

Lucian Nicolau – antrenor FC Brasov

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.