CV-ul antrenorului

Cu cit se vorbeste mai mult in fotbalul romanesc despre tine, cu atit esti mai mult disecat. Din punct de vedere al performantelor. Vorbesc de high-level! Unde ai jucat, pe cine ai antrenat, ce ai realizat?  Evident, e vorba de mine!
Fiind siteul meu, imi permit sa dau explicatii.

Voi, prietenii coaches-ahead.ro stiti cine sint si ce contributii am adus fotbalului romanesc din punct de vedere al cunostintelor specifice. Pentru multi dintre voi acest site a fost o oaza de informatie care v-a inspirat. Aici nu cititi caterinca, cum o faceti in majoritatea „presei de specialitate”.
Cine are articole pe siteul meu, sau cei despre care s-a scris aic ,au facut ceva pentru noi toti cei care iubim fotbalul. Cei care ne scriu, la fel. Opiniile si comentarile voastre tin acest site! Si, credeti-ma, nu e usor!
E de ajuns sa se rasfoiasca pagina „Mesaje de la cititori” ca sa se vada ce emulatie am provocat in tara si peste hotare. E de ajuns sa intrati pe site si sa cititi subiectele. Nu sint lipsit de modestie, e simplu, nu sint un tip modest.
Insa niciodata nu am apelat la cineva care sa-mi faca imagine. Imaginea mi-am cistigat-o prin performanta! Prin ceea ce am citit, aplicat,invatat, realizat! Nimeni nu va spune, insa sint sigur ca stiti, imaginea se poate construi si prin alte mijloace. Nici cind antrenam in Liga 1 si vedeam ca nu eram un subiect interesant pentru camerele de luat vederi, nu ma bagam in fata. Si credeti-ma, puteam sa apar la stiri zilnic. Dar asta insemna sa ma prostituez caracterial.
Iata doua enunturi FALSE:
1. Nu poti antrena daca n-ai fost jucator de performanta (de parca, vorba lui Sacchi, trebuie sa fi fost cal daca vrei sa fii jocheu!)
2. Daca stii prea multa teorie, esti teoretician (de parca nu din teorie se naste cunoasterea, si implicit, practica)
Ma rog, ma indepartez de subiect. Pentru cei care nu  ma cunosc, pentru ca inteleg ca pe multi ii doare, le ofer CV-ul meu: