Schimbările anului 2018

Am petrecut un an incitant aici, împreună cu Coaches Ahead. Încă dinainte de a introduce noul design, abonamentul și magazinul on-line, ne-am străduit să îmbunătățim interacțiunea voastră cu platforma noastră. Calea către progres nu e una ușoară… Au existat unele lucruri pe care le-am făcut mai bine în comparație cu ce am realizat în 2015 – 2016, și desigur, vom căuta să le facem și mai bine. Am citit toate mesajele primite de la voi, ne-am însușit toate sugestiile și am stabilit obiectivele pentru 2018. Înainte de a vi le expune vrem, atât Ciprian cât și eu, să vă mulțumim pentru că ați apreciat acest site încă din prima zi. Nu am tratat niciodată Coaches Ahead ca pe o afacere, nu generăm profit din abonamente. Nu mă înțelegeți greșit, suntem încă departe de a face profit, dar putem acoperi costurile necesare funcționării siteului. Iar pentru noi este de ajuns să investim și mai mult timp si valoare acestei platforme.

După cum probabil ați observat, am făcut câteva modificări în designul acestui website. Layoutul este mai atrăgător, am restructurat conținutul și am permis userilor care nu și-au făcut abonament premium să citească introducerea materialelor apărute. Am regândit modul în care vă puteți folosi de informațiile de pe site și am acordat o mai mare atenție sugestilor și propunerilor primite anii trecuți. Puteți observa ca numai 3 articole apar pe pagina principală în fiecare secțiune. În cazul în care vă întrebați cum puteți accesa restul articolelor, am atașat mai jos o fotografie care vă explică clar cum să procedați. Dați click pe fiecare secțiune pentru a vedea articolele apărute în ordine cronologică.

Principala problemă pe care am întâmpinat-o în re-construcția siteului a constituit-o procesul de import al articolelor de pe vechea platformă, pe cea nouă. Cum sunt peste 1000 de articole în acest moment, ar fi însemnat să întrerupem accesul la site o perioadă de timp. Acest lucru însă v-ar afecta. De aceea, am hotărât să importăm articolele unul câte unul, fără să întrerupem accesul la acestea. Nu vă îngrijorați, puteți avea acces la toate materialele pe vechiul site, până reușim să le importăm pe acesta. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click pe linkul situat deasupra sliderului.

Poate ați observat că shopul (magazinul) nu se mai regăseșește în meniu. Încă nu l-am transferat. Pentru că, pe lângă opțiunea de plată la banca ING, intenționăm să implementăm o metodă simplă și eficientă de plată cu cardul.

Și iată o veste bună:

PENTRU A NE EXPRIMA GRATITUDINEA FAȚĂ DE RĂBDAREA VOASTRĂ, LEGATĂ DE ACEASTĂ TRANZIȚIE, AM EXTINS ABONAMENTUL PREMIUM TUTUROR CELOR CARE L-AU ACHIZIȚIONAT PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT CU 1 LUNĂ.

Deasemenea, îi vom recompensa și pe cei care și-au făcut cont pe siteul nostru, însă nu și-au finalizat abonamentul. Dacă ești unul dintre ei, până în data de 1 Mai vei avea acces în weekenduri. Veți primi un email până la sfârșitul lunii.

Dacă întâmpinați orice problemă referitoare la website vă rog să-mi scrieți la adresa de email alexander@coaches-ahead.ro și voi rezolva cât mai rapid posibil.

Vă mulțumim încă o dată pentru că faceți parte din Coaches Ahead!