Cursul Educațional Pentru Antrenorii De Fotbal

Lisabona: 11-15 Mai, 2018

CURS EDUCAȚIONAL PENTRU ANTRENORII DE FOTBAL

Metodele de lucru ale Academiei SL Benfica Lisabona

Organizatori:

Allenatore.net și SL Benfica Lisabona

CURSURI TOP CLASS

Cursul din Lisabona, organizat cu scopul de a înțelege pe deplin metodologia clubului SL Benfica, ne permite să explorăm în profunzime structura modernă a Centrului Tehnic Caixa, o oază de tehnologie, unde, printre multe altele, există un centru fitness pentru antrenarea științifică a abilităților tehnice.

La asta se adaugă un program high-profile, care ne va permite să urmărim, direct de pe banca de rezerve, cum se antrenează talentele din Centru și cum să înțelegem mai bine filozofiza și metodologia Clubului, prin intermediul unor lecții în auditorium (amfiteatru).

JOCUL OFICIAL PE STADIONUL DA LUZ

SL Benfica Lisabona este cea mai titrată echipă din Portugalia și unul din Cluburile care a făcut istorie în competițiile europene, câștigând Cupa
Campionilor de două ori și ajungând în 10 finale de Champions League și Europa League.

Trăind în tribunele magnificului stadion Benfica, cursa unui vultur este recompensa incredibile chiar și pentru aceia care nu sunt fani.

TURUL STADIONULUI ȘI AL MUZEULUI

Experiența din Lisabona nu se va termina cu un program didactic de înaltă ținută. Veți avea parte de activități extra, cum ar fi vizita stadionului Da Luz și a muzeului Cosme Damiao, un adevărat leagăn de istorie fotbalistică.

Toate acestea ne vor ajuta să înțelegem mai bine viziunea de viitor a Clubului.

HOTEL ALDEIA **** GOLF & SPA

Hotelul Aldeia Golf & SPA este situat în orașul istoric Capuchos. Conține un spa imens, piscine interioare și exterioare și un teren de golf.

Camerele au balcon, baie privată, cablu TV și facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei. În hotel, ca de altfel pe întreaga proprietate, există WIFI.

O oază modernă de relaxare pentru a savura fiecare clipă în Portugalia.

Participă la o experiență extraordinară în lumea Benficii

Metodologie de ultimă generație

DESCOPERIȚI UNA DIN CELE MAI BUNE SECTOARE JUVENILE DIN ÎNTREAGA LUME

Obiectivele Cursului:

  1. Acumularea de noi cunoștințe referitoare la procesul de dezvoltare al jucătorilor
  2. Înțelegerea structurii organizatorice a Centrului de Copii și Juniori care investește milioane de euro în antrenamentul talentului
  3. Înțelegerea în profunzime a metodelor de pregătire ale clubului Benfica
  4. Urmărirea ședințelor de pregătire și/sau a jocurilor diferitelor grupe de juniori
  5. Învățarea temelor complementare referitoare la dezvoltarea individuală, analiza meciurilor și scouting

VREȚI SĂ ÎNȚELEGEȚI CE TIPURI DE ACTIVITĂȚI SUNT ÎN PROGRAM?

Dând click pe butonul de mai jos puteți vedea programul care s-a derulat ediția precedentă, în Noiembrie anul trecut. Evenimentul va dura 5 zile (4 nopți), începând vineri și terminându-se marți. Activitățile care se vor desfășura în mai sunt în principiu aceleași, deși în weekend, în funcție de calendarul competițional derulat, vor apărea ceva schimbări față de noiembrie.
Ședințele de pregătire ale Centrului Tehnic vor fi însă aceleași.

CITIȚI OPINIILE OASPEȚILOR NOȘTRI

AVEȚI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII?

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre cum să ajungeți în capitala Portugaliei, despre întâlnirile participanților, despre cum să te îmbraci, click pe butonul de mai jos și citiți răspunsurile întrebărilor frecvente. Dacă doriți mai multe informații trimiteți un email pe adresa staff@allenatore.net

SĂ FACEM UN TUR AL LISABONEI

Construit pe 7 dealuri și având câteva locuri de unde poți admira imagini minunate, Lisabona este un oraș plin de șarm și istorie.

Capitala Portugaliei este situată pe pe malul râului Tagus, cele două maluri fiind legate între ele prin intermediul a două poduri, Vasco da Gama și 25
Aprilie, care fac legătura cu centrul tehnic al clubului Benfica.

De neratat în Lisabona este vizitarea câtorva împrejurimi caracteristice cumar fi Bairro Alto, având o vechime de 5 secole și reprezentând evoluția capitalei portugheze. Baixa este localizată chiar în mijlocul orașului, între Tagus și Rossio. Pe lângă faptul că reprezintă “inima” capitalei Portugaliei,
este cel mai impresionant și elegant district, cu piețele sale, fațadele Arto Deco, patiserii și magazinele bogat colorate.

Veniți cu noi?

REZERVAȚI-VĂ LOCUL

Din motive organizaționale, cursul este rezervat pentru un mic grup de participanți.

Taxele de participare (în camere single sau duble) sunt în ton cu calitatea cursului de 5 zile (all-inclusive) la una din cele mai importante Academii de fotbal din lume.

Rezervări și informații: staff@allenatore.net

UN TRAINING CURS DE NEUITAT

Participarea la acest curs înseamnă o experiență la 360 grade: calitatea conținutului – o varietate de activități educaționale – primire călduroasă din partea clubului Benfica!