Un parteneriat de exceptie pentru toti prietenii Coaches-ahead.ro

Un parteneriat de exceptie pentru toti prietenii Coaches-ahead.ro

Prietenii siteului coaches-ahead.ro au fost primii romani care au avut oportunitatea sa citeasca, in limba romana, articolele reputatului tehnician si autor italian, Massimo Lucchesi.

Proprietarul unuia dintre cele mai renumite site-uri de fotbal din lume, www.allenatore.net, autor a numeroase carti si materiale de specialitate, in special tratind tactica jocului de fotbal, Massimo Lucchesi a fost timp de 3 zile la Bucuresti.

Avind un contact permanent prin intermediul Skype, LinkedIn sau telefon, l-am invitat in Romania, impreuna cu directorul SFA, dl. Dan Apolzan, sa vina pentru a sustine un curs elevilor licentei PRO, invitatie pe care a acceptat-o cu multa satisfactie.

luchessi

Beneficiind de un auditoriu extrem de select, alaturi de noi, elevii cursului PRO, fiind prezenti noul presedinte al FRF, dl. Razvan Burleanu, directorul tehnic al FRF, dl. Anghel Iordanescu,  d-nii Mircea Radulescu, Lita Dumitru, Titi Dumitriu, Cornel Jurca, Andrei Vochin, precum si gloriile Generatiei de aur, Belodedici, Balint, Viorel Moldovan, Bogdan Stelea (imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva), Massimo Lucchesi a sustinut o prelegere cu adevarat de nivel European.

Subiectele tratate de-a lungul a trei ore jumate’ au fost:

  1. Competente individuale – clasificarea si dezvoltarea acestora
  2. Faza ofensiva – colaborarea jucatorilor in interiorul diferitelor figure geometrice
  3. Recunoasterea si antrenarea diferitelor contexte tactice aparute in timpul jocului
  4. O metoda pentru a organiza si clasifica exercitiile tehnico-tactice

Interesant, provocator si foarte util pentru toata lumea!

Anyway, cum ar spune englezul, sa nu uitam titlul articolului!

Massimo a venit in Romania pentru a pune la punct impreuna (bineinteles, in Romania)!, noul proiect pe care el l-a creat, o adevarata capodopera pentru antrenori, revolutionarul  site

In principiu, siteul lui Massimo se axeaza pe exercitii, metode si reguli de antrenament. Inovatia consta in faptul ca va puteti crea propria sesiune de antrenament, sau puteti folosi suportul oferit de site pentru a concepe sedinte de antrenament in functie de obiectivele pe care vi le propuneti!

Primul an pentru fiecare abonat care se inregistreaza este gratis!

Urmatorul an, fiecare abonat, daca este multumit de servicii, va plati o anumita suma/an, pentru a mai putea folosi toate serviciile oferite!

Siteul va fi disponibil in 4 limbi de circulatie: italiana, engleza, spaniola si portugheza.

AVANTAJUL  prietenilor coaches-ahead.ro  consta in faptul ca toti cei care folosesc serviciile www.NewSoccerDrills.com,in Romania, prin intermediul       site-ului nostru, beneficiaza de discount la plata abonamentului anual!

Suma anuala este cit se poate de rezonabila in comparatie cu beneficile aduse antrenorilor!

De acum, totul este posibil pentru toti care iubesc fotbalul!

Vom revenii cu detalii!