CURSURILE LICENȚEI PRO UEFA SE MUTĂ LA TIMIȘOARA

A mai rămas mai puțin de o lună până la cel mai important eveniment dedicat antrenorilor de fotbal din România!
Sigur, vorbim de un curs de perfecționare, pentru că altfel, câștigarea campionatului la nivelul Ligii 1 de către Viitorul lui Gică Hagi poate fi considerat, în sfârșit!, după foarte mulți ani, victoria fotbalului științific, cultivat, elaborat, bazat pe o strategie viabilă – onestă și un model de joc specific cluburilor europene de succes! Trebuie să copiem modelul brevetat de Hagi în România dacă vrem să mai contăm în fotbalul mondial!

Am adus tribut Regelui!

Revenind la tema propusă, în 19-20 iunie, în amfiteatrul Universității de Vest (partea teoretică) și la Baza 2 (partea practică), se anunță două zile de mare valoare pentru toți cei care văd meseria de antrenor una în continuă evoluție, una în care trebuie să învețe și să se pregătească permanent pentru a ajunge și a se menține în top. Indiferent că antrenează la copii și juniori sau echipe profesioniste de seniori!
Astfel, Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal, a considerat că evenimentul Coaches Ahead merită să fie înscris în calendarul PRO de anul acesta. De aceea, modulul 3 UEFA PRO, va avea loc la Timișoara, avându-i la catedră pe Massimo Lucchesi și Manuele Cacicia. Doi lectori (antrenori) care garantează livrarea de cunoștințe noi, extrem de utile în munca de zi cu zi, precum și abordări metodice moderne, în acord cu cele utilizate de marile școli de fotbal din lume!
Este a-3-a oară când Massimo Lucchesi susține lecții în fața cursanților PRO în România. Precedentele două s-au petrecut la sediul FRF și la stadionul Juventus în București și au fost foarte apreciate de antrenorii prezenți.

Cei care încă nu l-ați văzut la pupitru și pe terenul de antrenament aveți ocazia să o faceți în 19-20 iunie! Citiți pe siteul www.coaches-ahead.ro impresiile celor prezenți la cursul din octombrie 2016 și veți înțelege mai bine ce se va întâmpla în mai puțin de o lună la Timișoara!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.