Posesie cu Tranziție 4 v 2

 

Suprafață: 20m x 10m

Temă: Tranziția

Obiectiv: Dezvoltarea reacției rapide după câștigarea/pierderea mingii și reacția de a „desface” atunci când colegii recuperează mingea.

Desfășurare: Activitatea se desfășoară în două pătrate alăturate, cu latura de 8-10 metri (în funcție de nivelul jucătorilor).

Două echipe de 4 jucători, dispuși inițial după cum urmează: 4 jucători în galben întrunul dintre pătrate, iar cealaltă echipă, în albastru pe desen, cu 2 jucători în pătratul unde se află echipa în galben și 2 jucători în celălalt pătrat, poziționați în apropiere de centrul pătratului.

Inițial echipa în galben pasează mingea cu scopul de a menține posesia. Când cei 2 jucători în albastru recuperează mingea, scopul lor este să paseze mingea către colegii lor din pătratul alăturat și să se deplaseze imediat în acel pătrat, pentru a menține de această dată ei posesia. Doi jucători în galben au voie să intre în pătrat pentru a recupera mingea.

Conținut Restricționat

Ne pare rău dar numai utilizatorii cu conturi Premium pot accesa această postare. Dacă ai un cont Premium, te rugăm să te loghezi.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.